Bortforsling, vill du behålla stammen eller inget alls? Vi har lösningen!

Hur vi transporterar bort materialet beror på uppdragets karaktär och omfattning. Trädkompaniet har både kranlastbil, lätt lastbil, Avant, miniskotare och flismaskin till vårt förfogande. För bortforsling av beskärnings- och fällningsrester kan Trädkompaniet erbjuda två kostnadseffektiva alternativ.

Mindre mängder rester efter exempelvis beskärningsarbeten (grenar och ris) flisar vi på plats med vår moderna flismaskin. Flisen transporteras bort med en lätt lastbil till värmeverket alternativt lämnas kvar på arbetsplatsen för att senare kunna användas som marktäckare eller jordförbättrare.

Vid transport av större mängder förfogar vi över lastbilar. Materialet hämtas av erfarna förare i miljöklassade lastbilar utrustade med rejäla kranar. Resterna flisas och återvinns som bränsle på värmeverk.

Vi kan även såga upp nedtagna träd i hanteringsbara bitar eller i vedlängder så ni själva kan ta hand om dem och använda till att elda med.

  • Flismaskin
  • Bandgående flismaskin
  • Miniskotare
  • Avant
  • Lätt Lastbil
  • Kranlastbil

VARFÖR VÄLJA OSS?

✔️ Etw certifierade Arborister

✔️ Kvalitetsgaranti på alla våra tjänster

✔️ Avtalsenliga löner och villkor för våra arborister

✔️ Kostnadsfria hembesök och fri offert

✔️ Över 1000-tals nöjda kunder

PRIS:

Pris för bortforsling varierar. Varje träd, plats och placering är unik. Vi erbjuder fri konsultation på plats och i samband med detta lämnar vi en skriftlig offert på arbetet.

Säkerhet, din trygghet som kund

Vi sätter alltid säkerheten först, därför är alla våra medarbetare utbildade med de nödvändiga kurserna, utbildningar och certifieringar.

Har du frågor om trädbeskärning?

Vill du veta mer om bortforsling? Fyll i formuläret här intill.

Vi utför bortforsling, i Borås, Ulricehamn, Alingsås, Vårgårda, Herrljunga, Svenljunga, Tranemo, Kinna, Bollebygd, Härryda, Skene, Lerum och Mölnlycke med omnejd.

Sagt om oss

”Kunde inte vara mer nöjd med detta företag. Kunniga, snabba, trevliga och gör alltid ett bra jobb. Rekommenderas till 100%!”

Kristina Tonning

Kontakta oss för kostnadsfri offert

Vi ser fram emot att höra från dig. Tveka inte att kontakta oss nedan.

Vad vill du ha hjälp med?

Ring
eller maila oss på

GARANTI:

Det finns inget viktigare för oss än våra kunder. Därför garanterar vi att varje kund ska bli nöjd med vårt arbete.